Seizoen 2024 camping De Welp

Binnenkort start seizoen 2024 alweer op camping De Welp. De camping gaat zo spoedig mogelijk open, maar het weer moet het wel toelaten. Zolang het nog regenachtig is is de grond te zacht om er met campers en caravans op te kunnen. Zoals het nu staat verwachten we rond half april/eind april open te kunnen. Mocht u een plekje willen reserveren dan kan dat, mocht het om het weer nog niet mogelijk zijn dan melden wij dat zo snel mogelijk.

Wij zijn een kleine mini-camping en houden van rustig kamperen. Zelf genieten we ook enorm van onze omgeving: bijna dagelijks zijn er wel reeën te zien, meestal bij zonsopgang of rond zonsondergang. Naast reeën zijn hier in de buurt nog veel meer dieren te “spotten”, waaronder heel veel soorten vogels van mussen tot ijsvogeltjes.

Het is elke dag heerlijk rustig wakker worden op de camping, het gebied waarin onze camping ligt is één van de stilste gebieden van heel Nederland en uitstekend geschikt om volledig tot rust te komen. Bovendien hebben we in de buurt veel wandel/zandpaden en fietspaden, heerlijk voor mensen die het fijn vinden om in de natuur te zijn.