Dagbesteding

Onze dagbesteders

Op dit moment zijn er drie mensen bij ons in de dagbesteding: Siemen Atsma, Nico de Wit en Fenna Postma. Zij werken met veel plezier bij ons. Zo is Siemen degene die heel veel klussen rond het vakantiehuisje doet en meehelpt met de tuin. Ook is hij vaak te vinden op de houtafdeling, die we tegenwoordig erbij hebben. Nico is eindverantwoordelijk voor de goede staat van het vakantiehuis zelf. Wekelijks poetst hij de ramen en zorgt dat het vakantiehuis er altijd schoon uitziet. Ook hij is regelmatig te vinden op de houtafdeling en is tevens goed in onderhoudswerkzaamheden. Fenna is meer in de keuken bezig en helpt bij het taarten bakken en als het seizoen aanbreekt bij het bedienen van de gasten. Of ze is bezig in de schoonmaak. Alledrie gaan ze ook wel eens mee op pad, o.a. naar de Sligro als er nieuwe inkopen moeten worden gedaan. Kortom, bij ons is veel variatie voor de dagbesteders. En bij ons is altijd nog wel een plekje vrij! Wij hebben een Europees Aanbestedingscontract bij de gemeente Tytsjerksteradiel en zijn dus een officieel erkende plek voor dagbesteding.

Onze missie


Licht verstandelijk beperkte mensen of mensen die niet goed kunnen functioneren dagbesteding geven en hen nuttig te laten zijn in de maatschappij door hun het gevoel te geven een volledige baan te hebben. Dit staat voorop. Als ondernemers begeleiden wij de werknemers en zorgen ervoor dat de werkzaamheden goed verlopen. Wij willen graag dat de mensen zich vertrouwd voelen en onze theetuin als een veilige plek ervaren om te werken en vooral om er veel werkplezier op te doen.

Onze visie


Kwaliteit leveren is voor ons belangrijk: het begeleiden van het personeel staat voorop. Wij willen hen een veilige omgeving bieden, waar zij volledig tot hun recht kunnen komen. Fijn is het dat ze  daarbij zelf mensen het naar de zin kunnen maken door klanten op de goede manier te bedienen. Dit alles willen we bieden in een plezierige, huiselijke omgeving waar de klanten zo goed mogelijk bediend kunnen worden. Bij de wachttijden zal door de klanten wel rekening gehouden moeten worden met het feit dat verstandelijk beperkte mensen minder snel kunnen werken, maar wel met overgave hun best doen.

Ons motto


Hoe meer dat we elkaar helpen
Hoe meer dat we er voor elkaar zijn
Hoe meer dat we om elkaar geven
Hoe meer dat we met elkaar delen
Hoe mooier de zon schijnt in ieders leven.

Contact opnemen


Als je op zoek bent naar een dagbesteding en lijkt het je wat om bij ons het team te versterken? Dan kun je gerust contact met ons opnemen.
Stuur een mailtje naar info@theetuindewelp.nl of bel ons op 0512-472678.